Wie is Patrick Ooms?

Wie ben ik?

Mijn naam is Patrick Alexander Ooms, geboren 4 december 1988 te Voorburg.

Ik ben afgestudeerd HBO Bouwkunde op de Hogeschool van Utrecht, te Utrecht. Ik werk veelal op een architectenbureau, in de horeca, opbouwen en afbreken van licht en geluid bij evenementen.

Ik heb een erg actief persoon, sporten heeft dan ook een groot onderdeel in mijn leven. Van hardlopen en fitness tot aan snowboarden en andere board sporten. En geniet bij het uitoefenen hiervan!

Mijn interesse:

Ik ben erg geïnteresseerd in de natuur, met name naar de extreme omstandigheden in de natuur. In eerste instantie kwam dit voor in het “off piste” snowboarden, hier hoop ik mij in te ontwikkelen in de nabije toekomst. Daarnaast hoop ik dit te combineren met mijn studie. Ik hoop dat een onderzoek naar Biomimicry deze link kan gaan leggen.

Mijn ultieme ambitie: Een manier te vinden zodat we in de huidige samenleving, in harmonie met de natuur kunnen leven.

Waarom?

Bij de wintersport begon het met “Respect the mountains”, in de bouwwereld heet het Duurzaamheid, soms vage begrippen, soms wat duidelijker.. Maar mijn vertaling is dus Harmonie met de natuur. Ik ben van mening dat de toekomst er zo moet uitzien!

Een ander voorbeeld naar Harmonie tussen de mensen en de natuur kan je vinden onder de titel “Human Planet” van de BBC.

Leave a Reply

Required fields are marked *